Advies & TrainingOp deze pagina is informatie te vinden over de verschillende projecten die door mij zijn voltooid of waar aan gewerkt wordt.

Ook de meningen van diverse klanten zijn hier te lezen.


On this page information can be found on several completed or pending projects.
Also customer references can be read here.
 Logo Palmedic


Kees heeft veel kennis van de sterilisatie validatie van medische hulpmiddelen.

Hij denkt hierbij ook actief mee en komt met goede oplossingen.
Ook als de te volgen validatie route minder voor de hand ligt komt Kees met de juiste oplossing.

Belangrijk is ook dat hij de informatie uit de diverse normen weet te vertalen in een uitleg die goed te begrijpen is voor leken.
Kortom, Kees geeft een duidelijke uitleg met een prettige samenwerking.Logo Bio Hospital

"I have worked with Kees Fremery since 2004 with questions related to microbiological issues and validation of sterilizations.
Kees Fremery has always shown to be professional and skilled and his expertise has been of great use to us in our work to produce sterile medical devices."

Ove Sahl
Managing Director Bio-Hospital


Logo Medinvents
Dhr. Kees Frémery is reeds gedurende 6 jaar een trouwe en competente raadgever voor ons bedrijf MedInvents.  Eén van de MedInvents’ kerntaken is het product in steriele verpakking op de markt brengen.  De stoomsterilisatie, validaties  werden mede oppuntgesteld door Dhr. Frémery.  Sedertdien zien wij mekaar minstens éénmaal per jaar om de sterilisatie unit te hervalideren of sneller, wanneer het productieproces wordt aangepast.  Telkens werd de zeer degelijke expertise vriendelijk overgedragen op de personen die dagdagelijks in het proces betrokken zijn.  Ook bij onverwachte omstandigheden konden wij rekenen op intense aandacht waardoor de problemen steeds in een korte tijd volledig opgelost werden.  MedInvents hoopt nog vele jaren te kunnen genieten van zijn gespecialiseerde hulp.

Magda Buttiens
CEO MedInvents N.V.Origio

In de afgelopen jaren hebben we samen met Dhr Fremery onze medical device 2A producten gevalideerd zodat deze commercieel op de globale markt afgezet konden worden. In deze periode, en voornamelijk tijdens microbiologische audits heeft Dhr. Fremery ons geadviseerd in de, op sommige punten, complexe details van de ISO 11137. Ook heeft Dhr. Fremery een opmaat  cursus gegeven ‘’introductie in de  ISO 11137’’ aan de medewerkers van ons bedrijf. Dhr. Fremery is een klant en service gerichte adviseur met een enorme kennis in de sterilisatie-industrie.

ORIGIO B.V.
Arjen Barnhoorn, Plant Manager